"Het is moeilijk te geloven, maar zelfs na alle succesvolle edities van Mijn Restaurant en Komen Eten, blijkt dat het beroep van kok maar moeilijk ingevuld wordt.
Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20140802_01201809.
Waanzin, pure waanzin ! Er lopen in dit apenland véél te véél would be koks rond. Maar goede koks, echte gepassioneerde meester koks, die zijn zeer zeldzaam.
Aan prutsers voor wie de schikking op het bord het allerbelangrijkst is geen gebrek ; met arrogante mensjes die menen een super kook-god(in) te zijn en hun prijzen dan ook aan die super-arrogante mening aanpassen, kan je de straten plaveien.
Ik durf te wedden dat indien drie kwart van de restaurants, brasseries en andere eettempels in dit land vervangen werden door degelijke huizen waar kwaliteit aan redelijke prijzen wordt geserveerd, dit ons allen zeer te goede zou komen.
3 comments:
te weinig betalen is de oorzaak.
de horeca staat er bekend om.
en de mensen meer betalen? de resto's verdienen nu amper het zout op hun patatten...
IK begrijp niet wat die commentaar met mijn post van doen heeft.
Nog een knelpuntenberoep : competente politici.
Post a Comment