Siegfried

"Welgeteld 10 procent van de Gentenaars heeft nog vertrouwen in Siegfried Bracke als politicus. Dat blijkt vandaag uit een peiling van de krant Het Nieuwsblad en iVox bij 715 Gentenaars.

Ruim zes op de tien Gentenaars hebben vertrouwen in Daniël Termont (sp.a). Daarmee scoort de huidige burgemeester, die na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zijn sjerp doorgeeft, stukken beter dan Siegfried Bracke (N-VA), die ambitie heeft om burgemeester van Gent te worden.

Slechts tien procent van de ondervraagden heeft nog vertrouwen in Siegfried Bracke. Ruim 87 procent van de Gentenaars moet zelfs helemaal niets van de N-VA'er weten. Sterker nog: 65 procent van de ondervraagde Gentenaars vindt dat Siegfried Bracke ook moet opstappen als Kamervoorzitter. En 84 procent vindt dat Bracke zijn eigen partij in Gent heeft beschadigd."

Lees : http://www.demorgen.be/binnenland/gentenaars-spuwen-bracke-uit-bfaca4d2/.

Indien het van mij afhing zouden er nog véél minder zijn die vertrouwen hebben in de heer Bracke. Van de Noormannen en Siegfried en zijn partij ... 

En spijtig genoeg is het niet de enige Gentse politieker die mijn vertrouwen niet meer waard is. Het lijkt wel of er hier iets in de lucht hangt dat die mensen (uit alle partijen) op een of andere manier aantast, en ik schrijf hier niet alleen over de graaizucht van enkele leden van de huidige generatie. Ik heb al decennia lang weing of geen vertrouwen in en weinig of geen begrip voor meerdere Gentse kopstukken. 

2 comments:

Pablo Carpintero said...

Lees ook "De man zonder loyauteit" - http://www.standaard.be/cnt/dmf20170217_02737568.

Pablo Carpintero said...

Bracke: 'Men heeft mijn geloofwaardigheid gesloopt' - zie : http://www.standaard.be/cnt/dmf20170220_02740405.

Neen, meneer !! Dat hebt ge zelf gedaan !