Schaamteloos

Het kan niet ontkend worden dat er op de topposities van de Griekse regering tenminste een paar schaamteloze ideologische en bijna pathologische leugenaars zitten die met de grootste overtuiging totaal tegengestelde standpunten kunnen verdedigen en om de paar dagen hun kazak kunnen draaien.

Maar is de toestand aan de Europese zijde zo veel beter ? Daar twijfel ik zeer sterk aan ; ik word ziek wanneer ik de ollandse toponderhandelaar aan het woord hoor en zie. De verzuring en de verbittering druipt er van af en de minachting voor de "tegenstrever" kan niet duidelijker. En dat noemt zichzelf een socialist !! Van de Duitsers verwacht ik niet beter, maar van een "progressieve, verlichte " ollander ?

En die dames en heren zijn lustig en zonder enig schaamtegevoel aan het pokeren met onze toekomst en met ons spaargeld. Ik word doodziek van dat afgrijselijk circus !

Er is maar één oplossing : sluit dat zootje ongeregeld ergens  op in een krot met zo weinig mogelijk comfort en communicatiemiddelen en op een strikt regime van water en oudbakken brood ; en laat ze niet vrij zolang er geen accoord is.

Echt; dat meen ik !

No comments: