Wachttijd

In Gent is er een tamelijk recent restaurant op een schitterende locatie waar je rekening moet houden met minimum één maand wachttijd ; naar het schijnt zit de zaak altijd stampvol. De verwachtingen zijn dus redelijk hoog gespannen. Ik ben er nu ook binnen gesukkeld ; de zaak zat inderdaad stampvol met een jong en zeer lawaaierig publiek.

Ze draait rond een origineel concept, maar de uitvoering liet te wensen over.

Comfort ? Er werden zo veel mogelijk tafeltjes op een zo klein mogelijk oppervlak gestouwd ; naar het schijnt moet je door de keuken om naar de toiletten te gaan, en het lawaai is zeer storend. Een enorme buis aan het plafond (ik veronderstel van de airco) lekte maar dat moet je er blijkbaar bijnemen. Indien dat aan mijn tafel gebeurd was dan was ik onmiddellijk opgestapt !

En de kwaliteit ? De variatie die ons in het gekozen menu beloofd werd hebben wij niet gezien en dus ook niet geproefd. De kwaliteit van wat we kregen was variabel en vrij middelmatig met een paar behoorlijke uitschieters.

"All in all" :  een echte eetfabriek met toch nog redelijke prijzen. Maar het is echt mijn genre niet en ik zal moeten zéér hongerig zijn om  er nog terug te keren.

1 comment:

Anonymous said...

Je zou gaan denken dat je bij een of andere specialist op consultatie moet ...