Schrikkelijk overdreven ?

Op regionaal, op nationaal, op Europees en op wereld-niveau stormen we met open ogen de afgrond tegemoet. Op individueel, maatschappelijk, economisch, financieel, moreel, ethisch en religieus gebied zitten we al tot aan onze oren in de merde. De verschillende kampen worden geleid door een stel incompetenten, nincompoops, kemphanen, avonturiers, omhoog gevallen nulliteiten, ja zelfs al dan niet religieus geïnspireerde professionele massamoordenaars. Hier en daar zitten er zelfs nog een paar intelligente en eerlijke mensen tussen maar zij hebben geen enkele macht of invloed meer, huilen mee met de wolven in het bos, of geloven tegen beter weten in dat ze moeten blijven hopen op een betere wereld.

Zoals ik al eerder noteerde ben ik er van overtuigd dat de derde wereldoorlog al begonnen is ; alleen willen we het nog niet weten. Het begin van het einde ... is begonnen.

3 comments:

Pablo Carpintero said...

Mijn vraag : wanneer zal de derde wereldoorlog officieel beginnen ? In 2015 of toch nog in 2014 ? En zal er nog iemand overblijven om de geschiedenis te schrijven ?

Pablo Carpintero said...

Eigenlijk is hier mee alles gezegd en kan ik deze blog afsluiten ...

Azijn Piet said...

Een schoolvoorbeeld van "leiderschap" : http://www.knack.be/nieuws/wereld/tony-blair-heeft-psychiatrische-hulp-nodig/article-normal-189225.html.
Die man is echt niet meer normaal.