Langetermijnstrategie

"De N-VA verzoent zich met het feit dat de volgende federale regering geen communautaire stappen zal zetten, maar dat wil volgens Vlaams minister-president Geert Bourgeois niet zeggen dat het confederalisme door de partij van de baan wordt geveegd."

Lees : http://www.knack.be/nieuws/belgie/geert-bourgeois-we-laten-het-confederalisme-niet-los-als-langetermijnstrategie/article-normal-274481.html.

En ik laat mijn afkeer en mijn wantrouwen van het Vlaams nationalisme, met alles wat er rond en aan hangt, niet los als mijn langetermijnstrategie. En ik vrees dat de Waalse socialisten en hun trawanten van uit de oppositie het nodige zullen doen om één van de objectieven van de Vlaamse nationalisten te verwezenlijken, namelijk het bestuur van België te verlammen.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

Een intern document leert dat N-VA opt dit moment niet alleen haar droomparcours inzake confederalisme volgt, maar ook dat CD&V, Open VLD en MR daar netjes in meelopen, schrijft politiek journalist Jan De Meulemeester. 'En dat met hulp van de PS.'

Lees : http://www.knack.be/nieuws/belgie/hoe-cd-v-open-vld-en-mr-netjes-de-n-va-strategie-volgen-met-hulp-van-de-ps/article-opinion-274661.html.