Parijs wordt aangevallen

"De Franse hoofdstad Parijs is vrijdagavond door meerdere aanvallen getroffen. Bij een schietpartij aan een Cambodjaans restaurant zijn meerdere doden en gewonden gevallen, in een concertzaal vindt een gijzeling plaats en in het voetbalstadion werden tijdens een wedstrijd meerdere explosies gehoord. Er zou in totaal al sprake zijn van 26 doden, aldus de Franse politie."

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20151113_01969726 ; 
http://www.huffingtonpost.fr/2015/11/13/fusillades-a-paris-en-direct-bataclan-petit-cambodge-stade-de-france_n_8559022.html?utm_hp_ref=france.

Maar er circuleren al geruchten over veel hogere aantallen doden en gijzelaars.

Ik vrees dat dit pas het begin is. De slachterijen in het Midden Oosten (en elders) worden geexporteerd naar Europa.

Wij hebben de adders aan onze borst gedrukt, en wij worden bedankt voor onze goedgelovigheid. Het is hoog tijd dat wanneer die bloeddorstige beesten en terroristen worden opgepakt ze onmiddellijk systematisch uitgeschakeld  worden. Terreur voor ons ? Dan ook terreur voor hen. Oog em oog .. dat is waarschijnlijk de enige taal die ze verstaan. Maar ja, wij zijn gebonden door onze wetten, en zij maken hun eigen "wetten".

Mijn gedachten gaan uit naar alle onschuldige slachtoffers van alle orgie-moordenaars. Ik kan ze zelfs geen beesten meer noemen, dat zou een affront zijn voor alle beesten.

We have bitten of more than we can chew. De toekomst ziet er erg somber uit.

No comments: