Een oude nachtmerrie

"Zal N-VA samenwerken met Vlaams Belang om de Vlaamse onafhankelijkheid te eisen? Als het van N-VA-fractievoorzitter Peter De Roover afhangt, is dat alleszins niet uitgesloten, zo blijkt uit een debatavond van de Vlaamse Volksbeweging (VVB)."

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20161015_02521173.

Die mensen zijn echt ziek en zien de waarheid niet meer. Indien dat gezever ooit ernstig wordt weten we wat ons te doen staat.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

Een lezerscommentaar uit Knack (en er zitten nog een paar juweeltjes tussen) :

Dus alle middelen zijn goed. Zelfs met de duivel naar bed gaan om je plannen te realiseren. Zelfs als dat tegen de wil van het volk is. Tenminste 70% van de bevolking wil geen separatisme. Die tellen dus niet mee. Bij deze weten ze wat hen te wachten kan staan, als de NVA haar zin doordrijft. Dat De Roover hiermee het omgekeerde zegt van Dewever is ook al normaal zeker? Die partij is een krabbenmand vol gevaarlijke fundamentalisten die elkaar net niet naar het leven staan. Met zoiets afkomen net op het moment dat een miserabele begroting wordt gepresenteerd, heeft geen ander doel dan de aandacht af te leiden. Perfide en walgelijk want rekenkundig komt hij aan geen meerderheid en dat weet hij!!!

ees : http://www.knack.be/nieuws/belgie/als-we-samen-met-het-vb-de-meerderheid-halen-dan-gaan-we-voor-de-vlaamse-onafhankelijkheid/article-normal-765003.html.