Banksters

"Net nu ING Nederland flink wat gas terugneemt in zijn plannen om klantengegevens door te spelen aan adverteerders, zet BNP Paribas Fortis hier de deur open om “handelspartners” informatie te bezorgen over zijn klanten. Dat schrijven De Tijd en L’Echo dinsdag.
       
BNP Paribas Fortis herschreef eind vorig jaar de “algemene bankvoorwaarden”, de bepalingen die de relatie tussen de bank en haar klanten regelen. De nieuwe versie werd begin dit jaar van kracht en is op tal van punten gewijzigd."

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20140318_01030186.

We zijn met gebonden handen en voeten en gemuilkorfd aan de banken over geleverd. De enige mogelijke manier om te verhinderen dat de banken onze gegevens verkopen is door al onze centen terug te trekken, en dat is een utopie. Wij zijn geen klanten meer maar citroenen. En onze overheden ? Ze staan er bij en ze kijken er naar, want ooit gaan ministers en ambtenaren met pensioen, en wie weet liggen er hier of daar nog een paar vette postjes te rapen om hun magere pensioentjes af te ronden !

2 comments:

Pablo Carpintero said...

Ik lees ook : "Het einde van Windows XP jaagt de Belgische grootbanken op kosten. Zij passen samen ruim 10.000 bankautomaten aan."
De banken krijgen een broodje van hun eigen deeg. Zij doen al jaren niet veel anders dan hun klanten op kosten jagen. Maar maak je geen illusies over wie uiteindelijk zal betalen ...

Pablo Carpintero said...

Lees ook : http://www.standaard.be/cnt/dmf20140318_01030454.

Hypocrieten !!