Jihad

Naar het schijnt zouden er problemen kunnen ontstaan indien Belgische F-16 toestellen Belgische jihad strijders zouden liquideren in het Midden Oosten. Dat zou in strijd zijn met de Europese rechten van de mens.

"Iets wat zeker ook besproken wordt, is de mogelijkheid dat Belgische jihadisten sterven door een Belgische bom. Het oorlogsrecht zou alle IS-strijders als legitieme doelwitten beschouwen, terwijl het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens dat anders interpreteert. "Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20140929_01294895.

Dat zou toch een eeuwige schande zijn ! Moeten wij die "heren" niet op alle mogelijke manieren sparen om hen later een royaal oudstrijders pensioen te kunnen uitbetalen als dank voor het feit dat ze het land dat hun ouders of grootouders opnam bespuwden en verraadden ? Een zinloze en smakeloze klucht noem ik dat !

Maar natuurlijk vergis ik mij : tenslotte is het onze schuld dat zo vele landgenoten gaan vechten, zoals politiek correcte heren blijven benadrukken. Zie : http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/2070969/2014/09/30/Jozef-De-Witte-verklaart-daarom-telt-Belgie-zo-veel-Syriestrijders.dhtml.

No comments: