Britannia rules the waves

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20110202_014.

Volgens een paar omhooggevallen nullen in een BBC programma zou het Mexicaanse eten opgewarmde kots zijn en meer van dat moois.

Indien het Mexicaanse eten opgewarmde kots is dan moet het Britse "eten"  koude, beschimmelde en stinkende stoelgang zijn zeker ? Mexico eist terecht verontschuldigingen van de BBC. Het zijn dus niet alleen de binge zuipers en poepers die terreur zaaien rond de Middelandse zee en de naam van het Verenigd Koninkrijk om zeep aan het helpen zijn.

Ze zijn daar overduidelijk het noorden kwijt op die eilandengroep. Gisteren zag ik toevallig op tv hoe een Engels paar in een aftakelend roversnest, bijgenaamd hotel,  terecht gekomen was, vermoedelijk ergens aan de Middelandse zee. De man wist te vertellen dat een luster naar beneden gekomen was, recht  op de kop van een klante, maar gelukkig geen Engelse. Hij voegde er nog aan toe dat het even goed een Engelse had kunnen zijn : stel je voor !!

3 comments:

Anonymous said...

Familie van het N-VA ?

Pablo Carpintero said...

Totaal verschillende werelden ...

Ik heb altijd al beweerd dat Turkije geen lid van de EU mag worden ; ik ben er steeds vaster van overtuigd dat het Verenigd Koninkrijk geen lid van de EU mag blijven.

Pablo said...

Ik heb in Mexico véél en véél smakelijker gesmikkeld dan in het perfiede Albion, en aan duizelingwekkend lagere prijzen ...