Panne

"Een trein uit Oostende met zo'n 500 reizigers aan boord stond bijna drie uur lang geblokkeerd in Wetteren. De trein zat zonder stroom, waardoor de airco niet meer werkte. Rond 18.20 uur kon de trein zijn weg voortzetten.

De trein kwam vast te staan door een breuk in de bovenleiding en zat zonder stroom, waardoor de airco niet meer werkte. Mensen van de Civiele Bescherming kwamen ter plaatse met zakjes drinkwater en rond 17.45 uur was een evacuatielocomotief vanuit Gent ter plaatse. "

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20160508_02278514.

Er is toch altijd iets, niet waar. Ofwel is er een staking, ofwel is er een panne of een accident ; ofwel zit er een vlieg op 't spoor.

Ik word al ongesteld wanneer ik weet dat ik op een trein moet stappen. Ik neem liefst van al geen trein meer zelfs niet met een stevige dosis proviant en een gekoelde bak spuitwater !

NMBS - NOT ! Nooit op tijd !

1 comment:

Johan said...

Tja, de NMBS zal het nooit leren. Het is intussen wel duidelijk dat er geen draaiboek bestaat of een plan B in geval van een panne op het spoor. Dus moet er telkens geïmproviseerd worden, en daar is de NMBS nu juist heel slecht en traag in!