Beer

"Politieke dialoog met Rusland is nodig, maar wel ondersteund door een sterke militaire opstelling. Dat heeft premier Charles Michel gezegd bij zijn aankomst in Warschau voor een grote NAVO-top, waar de spanning met Rusland veruit de meeste aandacht zal wegkapen. Michel zal er ook zijn werk hebben om België als solidaire bondgenoot te verkopen.

Onder druk van Polen en de Baltische staten toont de NAVO zich opnieuw veel forser op haar oostelijke flank. Zeker sinds de annexatie van de Krim en de steun aan de separatisten in Oekraïne, in de lente van 2014, vrezen zij de toenemende Russische agressiviteit in de regio."

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20160708_02376561.

Alsof we nog niet genoeg problemen hebben met onze maatschappijen die zo stilaan uiteenvallen willen de Amerikanen (en de NAVO) de Russische beer nog wat meer gaan "toeken".

En we weten allen dat wie met vuur speelt zich vroeg of laat ernstig verbrandt. Ik begrijp de onrust van de Russen die op enkele decennia tijd hun verdedigingsgordel verloren hebben aan een aggressieve NATO die haar beloften aan de Russen aan haar laarzen vaagt.

3 comments:

Pablo Carpintero said...

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20160708_02377039.

Pablo Carpintero said...

Lees ook : http://www.knack.be/nieuws/wereld/gorbatsjov-navo-is-escalatie-van-koude-naar-hete-oorlog-aan-het-voorbereiden/article-normal-726825.html.

Pablo Carpintero said...

Of : http://www.huffingtonpost.fr/2016/07/09/sommet-otan-guerre-froide-russie-_n_10903430.html?utm_hp_ref=france.

Vuurtje stoken in het Oosten om de aandacht af te leiden van de catastrofale toestand in het Westen ...

Ik zie een verschrikkelijk scenario opduiken ...