Saint-Etienne-du-Rouvray

'Today in France, an elderly priest was killed by two faithful Muslims who, in service to the false god of Islam, “Allah,” carried out the directive found in Qur’an 47:4:

“When you meet the unbelievers, strike the necks.”

Fr. Jacques Hamel, an 84 year old “unbeliever,” was offering Mass when the men entered the church, taking hostages among the faithful, and slitting the priest’s throat.'

Read : https://akacatholic.com/two-faithful-muslims-walk-into-a-catholic-church/.

Het houdt blijkbaar niet op, wel integendeel. Het wordt alsmaar erger.

De steeds talrijker krapuleuze slachters van kinderen en ouderlingen zijn nog erger dan beesten ; maar hen beesten noemen is een zware belediging voor alle beesten.

Dromen van oog om oog, tand om tand is een zeer gevaarlijke evolutie die nochtans  steeds aantrekkelijker en waarschijnlijker lijkt te worden en zal blijven groeien met onze machteloosheid.

Mogen alle slachtoffers van die moordenaarsbenden rusten in vrede, en mogen al die benden zo efficiënt mogelijk uitgeroeid worden ! Maar reken er niet op dat er op korte termijn veel verandert.

1 comment:

Anonymous said...

Wie de regels van de smenleving niet respecteert heeft altijd een grotere kans om te winnen. En musschien moeten onze overheden ook bepaalde regels buiten werking stellen om de valsspelers een ferme pandoering te kunnen geven.