Ramp

Trump: 'Onmiddellijk twee tot drie miljoen illegale immigranten uitzetten of opsluiten'.

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20161113_02568826.

Ook nog :

‘Het grote probleem is dat Trump, om een fatsoenlijke president te worden, zijn karakter moet veranderen. Deze man is gevaarlijk’.

‘Over ideeën kun je discussiëren. Ik vind het bijvoorbeeld niet onverstandig dat een Amerikaanse president de verhouding met Rusland wil verbeteren. Zijn plan om in infrastructuur te investeren, vind ik ook goed. Dat hij de belastingen wil verminderen, vind ik dan weer onzinnig. En zijn beleid zal een ramp zijn voor de aanpak van het klimaatvraagstuk. Maar het is vooral zijn karakter dat hem gevaarlijk maakt. Obama merkte terecht op: je geeft de atoomknop niet in handen van een man wiens personeel hem niet eens zijn eigen Twitter-account laat beheren. Deze man is, alleen al door zijn impulsiviteit, gevaarlijk op deze post.’

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20161111_02566639.

Steeds meer blijkt dat in de familienaam van dat levensgevaarlijk heerschap één letter te veel staat : de 't', en één letter moet veranderd worden : de 'u' moet een 'a' worden.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

Lees ook : http://krugman.blogs.nytimes.com/2016/11/11/the-long-haul/?module=BlogPost-Title&version=Blog%20Main&contentCollection=Opinion&action=Click&pgtype=Blogs&region=Body&_r=0.

Het begin :

"As I said in today’s column, nobody who thought Trump would be a disaster should change his or her mind because he won the election. He will, in fact, be a disaster on every front. And I think he will eventually drag the Republican Party into the abyss along with his own reputation; the question is whether he drags the rest of the country, and the world, down with him."