Nienof

"Ninoofs burgemeester Michel Casteur (Open Vld) is er gerust in dat minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (cdH) zal inzien dat zijn uitspraak over het uitblijven van bobcontroles na de lokale nieuwjaarsreceptie slechts "ludiek bedoeld" was. Dat zei hij dinsdag in De Ochtend op Radio 1. 
       
Casteur sloot zijn speech op de nieuwjaarsreceptie in Ninove af met de woorden dat er "vandaag geen alcoholcontrole is". Oppositiepartij N-VA vond dat niet kunnen.

Volgens Casteur ging het echter om een grapje. "Het was niet de bedoeling om te zeggen: 'drink u nu maar crimineel zat'", onderstreept de burgemeester, geschrokken van de vele reacties. "Je mag onze mensen toch ook niet bekijken als imbecielen", vindt hij."

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20140107_00916222.

Ik heb niets met Ninove en nog minder met de burgemeester. Echt doordacht was zijn uitspraak waarschijnlijk niet, maar hij is tenslotte een politicus. En hij heeft geen ongelijk : sommige (excuseer) azijnp*****s beschouwen "onze mensen" echt als imbecielen. Die  azijnlozers vindt men in alle partijen. Maar het begint erop te lijken erop dat ze nogal dikwijls in eenzelfde partij te vinden zijn.

Kan daar geen GASboete opgeplakt worden ?

1 comment:

Pablo Carpintero said...

En wat zei de leider? Dat de tenen wel heel lang zijn ?

Zie : http://www.standaard.be/cnt/dmf20140107_00916256.

Wiens tenen ?