Voetnoot

"Voor voormalig eurocommissaris Karel De Gucht is het na 100 dagen al duidelijk dat Donald Trump niet meer zal zijn dan een voetnoot in de geschiedenis. "Er zijn zoveel checks-and-balances in de Amerikaanse democratie dat hij steevast wordt teruggefloten", zegt De Gucht in "De ochtend" op Radio 1."


Er is een zéér grote kans dat deze man zijn wensen voor werkelijkheid neemt. Trump kan slechts een voetnoot in de geschiedenis worden indien de geschiedenis Trump kan overleven.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

Ik geloof steeds vaster dat Trump zwaar ziek is.

"In zijn wekelijkse toespraak heeft de Amerikaanse president Donald Trump een lofzang gehouden over de verwezenlijkingen van zijn regering in de eerste honderd dagen sinds zijn aantreden. In zijn speech rept hij met geen woord over het afschaffen van Obamacare, de muur op de grens met Mexico of de strijd tegen terreur. Maar toch klinkt het: 'Dit waren de meest succes volle honderd dagen in de geschiedenis van ons land.'

Eerder gaf president Trump ook al een opmerkelijk openhartig interview aan persagentschap Reuters over zijn eerste honderd dagen als president. Hij gaf er toe dat hij dacht dat 'het gemakkelijker zou zijn'."

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20170429_02858751.