Totaal engagement

 "De eurolanden hebben gisteravond "het absolute engagement" uitgestuurd dat ze "geen landen in de richting van een wanbetaling laten gaan". Dat heeft minister van Financiën Didier Reynders verklaard na afloop van een bijeenkomst met zijn Europese ambtgenoten.
 
Na acht uur beraadslagingen raakten de ministers van de zeventien eurolanden het eens over een verklaring die stelt dat de eurolanden bereid zijn om maatregelen te nemen die moeten vermijden dat de Griekse crisis overslaat naar de rest van de eurozone."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/3324/Financiele-crisis/article/detail/1291245/2011/07/12/Totaal-engagement-van-eurolanden-om-wanbetaling-te-vermijden.dhtml.

Wie gelooft er die besluiteloze clowns en kibbelaars (excuseer : dames en heren) nog ?? En zoals gewoonlijk lopen ze een oorlog ten achter. Ze proberen nog te blussen in Griekenland terwijl het vuur van de hebzucht elders al oplaait.

Zolang het mogelijk blijft dat speculanten met een minimale eigen inzet landen kunnen doen wankelen zal de crisis niet overwaaien. Wat zeg ik, zolang hebzucht de wereld regeert, zal er geen oplossing komen. De rijken worden rijker en de armen armer. En de middenklasse smelt weg.

En wanneer dat gebeurt stuikt ook de economie in mekaar. Mooie vooruitzichten nietwaar ?

Spengler zei het al lang geleden, maar nu is het aan het gebeuren : "Der Untergang des Abendlandes" - de rol van Europa en de VS is uitgespeeld.

Zoals ze in Gent zeggen, andere en betere !

2 comments:

Pablo Carpintero said...

Read : http://www.nakedcapitalism.com/2011/07/eurozone-leaders-fiddling-as-rome-starts-to-burn.html.

Anonymous said...

Levensgevaarlijke prutsers !