Waanzin

Het wordt hoe langer hoe moeilijker om nog in het "mensdom" te geloven. Waanzin regeert.

-- Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/5380/Voedselcrisis/article/detail/1298968/2011/07/30/Berichten-over-hongersnood-complot-van-christenen.dhtml.

"Elf miljoen mensen in de Hoorn van Afrika worden momenteel bedreigd met de hongersdood, tienduizenden mensen onderwie veel kinderen zijn de jongste weken al gestorven door de ergste droogte in meer dan 60 jaar. Maar volgens Al-Shabaab, de fundamentalistische beweging die een steeds groter gebied in Somalië controleert, is dat allemaal verzonnen. "Het is erg droog, maar lokale moslims gaan op verstandige wijze om met de problemen", meldt een woordvoerder van Al-Shabaab.

De beweging stelt dat "de buitenlandse vijand een nieuwe strategie tegen moslims heeft bedacht". Nog: 'De nieuwe strategie is erop gericht hen naar het buitenland te brengen, in het bijzonder naar christelijke landen zoals Ethiopië en Kenia, zodat hun geloof kan worden vernietigd en ze soldaten kunnen worden voor de christenen.' "

Pure waanzin !! Tot nu toe heb ik nog geen massale verontwaardiging gehoord uit weldenkende westerse kringen ...  Maar het grootste, onvoorstelbare schandaal is dat het nog maar eens zo ver is kunnen komen, terwijl strukturele hulp aan die miljoenen mensen waarschijnlijk maar een fraktie zou kosten van de oorlog in Afghanistan of van de al dan niet efficiënte plannen om de economie en de banken er weer bovenop te helpen.

-- Lees ook : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20110731_064 : Clarkson jaagt kankerpatiënten op stang.

Pure waanzin !! Het is niet de eerste keer dat dit omhooggeschoten windje gebakken lucht zich op schandelijke manier in de schijnwerpers werkt. Ik ben zo verontwaardigd dat ik het bijna spijtig zou gaan vinden dat die man niet echt aan kanker lijdt.

En dat zijn maar twee voorbeelden ... Waanzin regeert.

4 comments:

Anonymous said...

Vier voorbeelden !

Azijn, Piet said...

Zie ook : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=VQ3DITTI.

Die man is echt een onverbeterlijke zak.

Pablo Carpintero said...

Hallo Piet, je bent veel te vriendelijk voor dat omhooggevallen stuk ongeluk.

Nog een wonder dat die geen bankier of politicus geworden is, maar wat niet is kan nog komen. Ha.

Pablo Carpintero said...

De Standaard heeft het nodig geacht een uitgebreid artikel aan dit omhooggevallen stuk ongeluk te wijden : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=H63DL0IE&word=jeremy+clarkson.