Pestkoppen

Wij hebben niet alleen een véél te rechtse regering, met de werkende klasse als melkkoe, maar ze begint steeds meer op een pestkopregering te lijken.

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20141120_01387773.

"De regering wil dat bruggepensioneerde zestigplussers die in het buitenland leven, terug naar België verhuizen. Ook zij moeten opnieuw beschikbaar worden voor de arbeidsmarkt. ...

De regering laat geen enkele uitzondering toe, ook niet voor de bruggepensioneerde zestigplussers die vandaag niet in ons land hoeven te wonen. Ook wanneer ze overwinteren in het buitenland, of er zelfs permanent verblijven, krijgen ze een uitkering. Die vrijstelling wordt geschrapt.

Bruggepensioneerden krijgen tot 1 juli van volgend jaar om zich opnieuw in ons land te vestigen, zoniet dreigen ze hun uitkering te verliezen."

Je zou bijna gaan geloven dat het een april is ! Voor één keer ben ik het eens met het ABVV : ‘Een pure pestmaatregel’, klinkt het bij de vakbond ABVV. Volgens Marc Leemans is het ‘hallucinant dat de regering mensen terug laat komen voor jobs die er niet zijn.’

1 comment:

Anonymous said...

Het is toch normaal dat de profiteurs-bruggepensioneerden streng aangepakt zn gepest worden zodat onze zeer verdienstelijke captains of industry and finance ongestoord kunnen genieten van een luxe leventje op hun al dan niet private eilandjes.