Bois Sauvage

"Een rechtszaak als deze afkopen is een klap in het gezicht van de 99 procent anderen".

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/2462/Standpunt/article/detail/1748433/2013/11/28/Een-rechtszaak-als-deze-afkopen-is-een-klap-in-het-gezicht-van-de-99-procent-anderen.dhtml.

Nog maar eens een overtuigend bewijs dat alle Belgen gelijk zijn voor de wet en dat klassenjustitie niet bestaat (voor de trageren  van geest, ik ben inderdaad sarcastisch).

Een schande, ja !

3 comments:

Anonymous said...

als ge geld hebt kunt ge alles...

Pablo Carpintero said...

De schaamte voorbij : http://www.demorgen.be/dm/nl/2462/Standpunt/article/detail/1749832/2013/11/30/Vandaag-kunnen-en-mogen-rijken-hun-proces-afkopen-En-het-brengt-zelfs-op.dhtml.

Pablo Carpintero said...

" ... een zetelend regeringslid geeft een attest van incompetentie en onbekwaamheid aan justitie, die blijkbaar niet langer nog de middelen en het talent heeft om grote witteboordencriminaliteit aan te pakken. Die, omdat ze er keer op keer niet in slaagt zaken op tijd te beoordelen, alleen nog de optie overlaat om snel in der minne te schikken.

Als zelfs een regeringslid de onmacht van de eigen staatsinstellingen moet toegeven, wat moet de gewone burger dan denken die morgen een GAS-boete aangesmeerd krijgt voor een futiliteit, zich veroordeeld weet en een strafblad oploopt voor een onvoorzichtigheid of een kruimeldiefstal."

Een uitreiksel uit het in vorige commentaar vermeld artikel.