Koekelberg

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20110305_014.

De belegerde politiebaas Koekelberg heeft mijn volledige sympathie. Misschien weet hij soms niet precies waar hij de lijn moet trekken, maar hebben jullie ook gemerkt dat de aanvallen uit een welbepaalde hoek komen, namelijk van de N-VA, die in mijn ogen zelf nooit weten waar ze de lijn moeten trekken en ons al duizenden keer meer gekost hebben dan de reisjes van Koekelberg. Maar ja, Koekelberg is niet democratisch verkozen niet waar ?

Ik denk dat het doel is schade toe te brengen aan de staatsstructuren en de gezagsdragers in die structuren, en dat de aangeklaagde uitgaven daarbij maar een nuttige stok zijn om een hond te slaan. Misschien zit er ook nog een pak historische wraakgevoelens bij die nu kunnen geuit worden ? Ik vertrouw die mensen voor geen haar.

En dat er weer een breuk optreedt in het gedrag van vertegenwoordigers van de overheid tussen Flaanderen en Wallonië, dat zoiets niet geduld wordt in Flaanderen en de gewoonste zaak van de wereld is in het Zuiden is hogwash en pure horse manure. Wanneer gaan de Walen eens enkele Flamingen in hun hemd zetten ? Dat kan echt niet moeilijk zijn !

2 comments:

Pablo Carpintero said...

Ze hebben hem dus toch onderuit gekregen ...

Anonymous said...

Lijkenpikkers !!!