Moppen van de dag

De zure moppen van de dag :

- Rik Torfs vindt dat Van Gheluwe al genoeg gestraft is.
Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=GBJ37JMTI. Of heeft Torfs misschien gewoon een vliegertje opgelaten ?

- De kloof tussen Vlamingen en Walen is dieper dan gedacht.
Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20110316_005. Misschien gaat het hier meer over de geloofwaardigheid van de twee hoogleraren dan over de uitkomsten van een bevraging van een schamele 70 personen ? Naar het schijnt bekijken we mekaar in clichés. Misschien is die bevraging het grootste cliché ?

- Spoorbazen houden vast aan plan om spitsuurtreinen te schrappen.
Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20110315_144. En de klanten kunnen de pot op ! De topman van Infrabel weet : 'Er heerst binnen Infrabel een grote tristesse over het verliezen van onze fierheid om kwaliteit te kunnen aanbieden.' Tristesse ? Fierheid ?? Kwaliteit ??? Op welke planeet woont die man ?

- En Vervotte is tevreden met een dode mus.
"Minister van Overheidsbedrijven Inge Vervotte toont zich tevreden met het "grondig en ernstig werk" van de NMBS in de zoektocht naar ingrepen om de stiptheid op de Belgische spoorwegen te verbeteren."
Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1236422/2011/03/15/Verbeteringen-NMBS-op-het-terrein-waarmaken.dhtml.

1 comment:

Pablo said...

Lees : "De vooroordelen van 35 Belgen" in http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=LV37K40F.