Zandbakken

"Alle plattelandsgemeenten in Vlaanderen hebben van de Vlaamse overheid een handleiding gekregen om sluipverkeer aan te pakken. Dat kan bijvoorbeeld door een 'zandbak', een betonblok of een slagboom te plaatsen op landbouwwegen, zo melden de Coreliokranten vandaag." ofte : "Peeters wil sluipverkeer aanpakken met zandbakken".

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1299853/2011/08/02/Peeters-wil-sluipverkeer-aanpakken-met-zandbakken.dhtml.

Wat een visie ! Eindelijk nog eens een levensnoodzakelijke en levensbeschermende maatregel ! Wij moeten ons echt gelukkig prijzen met zo'n vooruitziende regering.

Of, of ...  moeten die zandbakken misschien ook nog voor iets anders dienen ? Sommige soorten vergadering bij voorbeeld ? En laat ons er ook bijzonder streng op toezien dat geen korreltje zand op Waals grondgebied gestort wordt !

2 comments:

Pablo Carpintero said...

Een gekke (?) reactie in De Standaard van vandaag :

"Straks gaan we ook aan de Friese ruiters, de landmijnen, de prikkeldraad, de waakhonden, de grenswachters en de torens met volgspots beginnen."

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=IO3DG8IR&word=zandbak.

Maar vergeet niet, al lachend zegt ...

Pablo Carpintero said...

Ook het lezen waard :

http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=533DIVPK&word=zandbak.