De Wever zou graag 'eens samenkomen' met Rutte, maar volgens hem zit 'de verkaveling van de politiek' dat in de weg. 'Als we in het verleden een afspraak hadden met een CDA'er, werd die soms op het laatste moment nog afgezegd. We wisten dan dat CD&V had ingegrepen. Als ik Rutte zou willen zien, zal er op tijd een telefoontje komen van de liberale Open Vld: 'Die man moet je niet ontvangen'"

De Antwerpse burgemeester wil graag dat de Antwerpse en Rotterdamse haven nauwer gaan samenwerken, zegt hij in de krant. 'We zijn met onze havens allebei een logistieke draaischijf. Je kunt van een concurrentiemodel blijven uitgaan, maar je kunt ook kijken waar de 'win win' zit. Als je blijft proberen om elkaars scheepverkeer af te pikken, spelen grote bedrijven ons tegen elkaar uit. Waarom zou je niet nagaan waar de synergie zit?'"

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130218_044.

Calimero zit die man echt in het lijf gebakken. En een beetje hoogmoed ook. Waarom zou de burgemeester van Antwerpen moeten spreken met de premier van Nederland ? Is er in Rotterdam dan geen burgemeester ?