De leider

De Wever: 'Word er horendol van dat oppositie blijkbaar altijd pasklaar antwoord had op problemen'.

Lees : http://www.knack.be/nieuws/belgie/de-wever-word-er-horendol-van-dat-oppositie-blijkbaar-altijd-pasklaar-antwoord-had-op-problemen/article-normal-516113.html.

Dat is zijn goed recht ; en ik word horendol van hem en van zijn trawanten. Dat is mijn goed recht ; tot nu toe toch nog altijd ...

3 comments:

Pablo Carpintero said...

Bij het beluisteren van De Wevers toespraak daagt een besef dat de voorbije maanden sluimerde maar nooit zo tastbaar werd als nu: de besparingsideologie is een geseculariseerd prefabkatholicisme. Het hele idee dat we door een dal moeten kruipen, onszelf moeten pijnigen en door duizenden zure appels moeten heenbijten, doet beelden opdoemen van geselmonniken die zichzelf naar de verlossing meppen. Pijn als de weg naar toekomst. Noodzakelijke offers op het altaar van de economie. Een calvarieweg. De kruisdood. Om daarna de grafsteen van het socialisme weg te rollen.

Lees : http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2014/12/05/voka-dankt-de-wever-en-michel-voor-hun-duidelijke-keuzes.

Pablo Carpintero said...

Bart De Wever: ‘Er is geen alternatief, deze regering moet lukken’ - zie : http://www.standaard.be/cnt/dmf20141204_01412454.

Ze gaan deze klinkklare onzin zolang blijven verkopen tot ze over hun eigen voeten, pardon woorden, struikelen ; tot de kiezer ze gaat geloven ; of tot de kiezer ze wegstemt.

Azijn Piet said...

En zijn pasklare, dogmatische antwoorden ? Daar word ook ik horendol van.