Wind, stinkende wind

Californiër Danny Wind vindt dat ons land geen identiteit heeft. Daarin heeft hij overschot van gelijk. Maar voor de rest gaat hij totaal uit de bocht in een door hem gepend kinderboek. Hij vindt dat  alle Belgen moeten uitgemoord worden. Zelfs als ziekelijke grap is dat totaal onaanvaardbaar; in een kinderboek is dat ronduit misdadig.

Hij schreef en tekende (nou ja ...) : ‘Let's kill all the Belgians, a child's guide to genocide' .

‘België en zijn elf miljoen inwoners hebben niets bijgedragen tot de wereldcultuur', vertelt hij. ‘Waaraan denk je als je België hoort? Aan wafels, bier en chocolade. Meer niet.'

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=RH3BDDB3.

Dit is nu echt een individu dat zijn naam niet gestolen heeft. Hij is blijkbaar een van die tientallen miljoenen volslagen cultuurbarbaren die in Amerika rondlopen en die toch de wereld willen beheersen en bekeren tot hun ziekelijke standpunten. Ziekelijk ? Wees maar zeker : kijk eens naar het programma van de republikeinen, al zijn de democraten niet veel beter. En dan zwijg ik nog over de tea party.

4 comments:

Anonymous said...

België is een doodziek land. Maar de Verenigde Staten met hun totaal verwrongen economische en sociale inzichten zijn geen haar beter, maar veel groter en dus veel gevaarlijker .

Anonymous said...

Amai, amai, meneer is kwaad zeker ?

Pablo Carpintero said...

Tot mijn stomme verbazing is dit nu al mijn meest bekeken post ooit !

En ja, ik kan mij tegenwoordig goed kwaad maken over dat Amerikaans gebazel en geloei.

Pablo Carpintero said...

De "uitgeverij" heeft het "boek" uit het aanbod gehaald.

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=GCC3BFGPA.

De commentaren en "excuses" van de "auteur" zijn het lezen waard. De man is oliedom en/of hypocriet en daarenboven nog laf ook.