Foutjes

-- Bart De Wever: 'Men zoekt ruzie' .

Het is altijd de fout van een ander. De leider is een soort Calimero in het kwadraat. Hoelang gaan de mensen zich daar nog aan laten vangen ?

--  Ook Maurice Lippens en Herman Verwilst in verdenking gesteld.

Na Jean-Paul Votron, Filip Dierckx en Gilbert Mittler staat de teller van aantal toplui die in verdenking gesteld werden wegens koersmanipulatie in het Fortis-dossier op vijf.

Iedereen is onschuldig tot het tegendeel  bewezen is. Maar het vermoeden dat sommigen "untouchable" waren is nu toch aangetast, en, mijns inziens, geen dag te vroeg.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

"In verdenking stelling is niet hetzelfde als veroordeeld zijn. Het is ook niet hetzelfde als schuldig zijn. Daarover zal uiteindelijk een rechtbank moeten oordelen. Maar het is alvast een opsteker voor de rechtsstaat dat een onafhankelijk onderzoeksrechter ook de machtigsten en de invloedrijksten voor hun verantwoordelijkheid wil stellen.

Het kan niet de taak van justitie zijn om zich primordiaal te focussen op mensen die wat vervallen muffins uit de vuilcontainers van een warenhuis halen, terwijl tegelijk een financiële sector, in de greep van losgeslagen hebzucht, buiten het vizier zou blijven."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/2462/Standpunt/article/detail/1544725/2012/12/06/Nu-het-ieder-voor-zich-wordt-in-het-Fortisdossier-houdt-iedereen-een-paraplu-boven-het-eigen-hoofd.dhtml.