Arm, arm Flaanderen

Lees : http://knack.rnews.be/nl/actualiteit/nieuws/belgie/walen-rusten-niet-voor-kabeljauw-in-oostende-frans-spreekt-van-aelst-n-va/article-1195021738188.htm.

Is dat geen racisme, of op zijn minst schrijnende onverdraagzaamheid ? En zeggen dat dergelijke heerschappen nog ernstig genomen worden in de media. Ik voel me diep beschaamd in zijn plaats !

6 comments:

Anonymous said...

Paljas !

Pablo Carpintero said...

En hij weet van geen ophouden, en de media ook niet : lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20110530_008.

Wat een ... ! En dat wil fiere Flamingen van ons maken. Fier op wat ? Op onze politici ? Op onze onverdraagzaamheid ? Op ons egoïsme ? Op onze kortzichtigheid ?

Demotte had zich nooit mogen vernederen door daarop te reageren !

Pablo Carpintero said...

Ziekelijk, echt ziekelijk ...

Pablo Carpintero said...

De partij van de leider vindt dat de gemene plattitudes van voormelde pipo het buikgevoel van veel Vlamingen verwoordt, zeker van Vlamingen die in Brussel en de rand wonen.

Met dat soort bekrompen heerschappen, die denken dat ze omhoog kunnen schijten zonder zichzelf te bevuilen, wil ik eigenlijk niets meer te maken hebben.

Ik begin zo stilaan mijn definitieve verhuis uit deze verblinde, aan de randen al verrotte maatschappij voor de bereiden.

Pablo Carpintero said...

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20110531_014 - wanneer zelfs Peumans het erover vindt ...

Pablo Carpintero said...

Lees "Zwijgen" : http://www.demorgen.be/dm/nl/2462/Standpunt/article/detail/1272274/2011/05/31/Zwijgen.dhtml.