Mirakel

'De dood van Osama bin Laden was het eerste wonder van paus Johannes Paulus II na zijn zaligverklaring afgelopen zondag. Dat heeft de Peruaanse presdident Alan García verklaard. Volgens het staatshoofd heeft de zalige paus voor de 'verdelging van een duivelse presentie' gezorgd.

Ook in Italië wordt die overtuiging geloofd. Michela Biancofiore, parlementariër van de centrumrechtse PDD van de Italiaanse premier Berlusconi vindt de dood van Bin Laden "een nieuw enorm wonder voor de wereld, geschonken door de meest geliefde paus, die donderpreken hield tegen het netwerk van de terreur." '

Zie : http://www.vandaag.be/bizar/66698_dood-bin-laden-is-eerste-wonder-van-zalige-paus-johannes-paulus-ii.html.

Ik was niet van plan verder nog over de zaligverklaring of over de dood van die kakkerlak te schrijven, maar dit gaat alle begrip te boven ! Ik kan alleen maar hopen, tegen beter weten in, dat die commentatoren sarcastisch wilden overkomen.

1 comment:

Anonymous said...

De krant staat vol met bladzijden over de kakkerlak en vol tegenstrijdige informatie, soms zelfs op een en dezelfde bladzijde.

Beter ware het minder artikels te plegen, de kraan niet zo wijd open te zetten, en de artikels minstens één keer op tegenstrijdigheden na te lezen, maar ja ...