Q en zijn waarheid

Van Quickenborne: "Ratingverlaging bewijst dat nog meer hervormingen nodig zijn".

Lees : http://www.vandaag.be/binnenland/89130_van-quickenborne-ratingverlaging-bewijst-dat-nog-meer-hervormingen-nodig-zijn-.html.

Meer dan de titel van het artikel wil ik niet citeren. Die man krijgt zo al te véél belangstelling ; ik heb hem al meer dan genoeg gehoord en gezien. Een uitstekend politicus, daar niet van. Over alles heeft hij een uitgesproken mening ; dat is de waarheid en die zullen we allen horen.

Die ratingverlaging bewijst totaal niets. Bros, komma nul. Wij hebben die rating-raters echt niet nodig om te weten wat al dan niet moet. Maar zo'n uitspraak past wel wonderbaar in het kraam van die donkerblauwe "excellentie".

2 comments:

Pablo Carpintero said...

En voor wie er toch meer wil over weten : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=LR3L8SKR&word=van+quickenborne.

Alleen is het niet echt duidelijk waar Q het paard spant - voor of achter de kar. En hoe dat alles moet gebeuren is ook niet echt duidelijk.

Pablo Carpintero said...

"Staking brengt ons land een enorme imagoschade toe".

Zwijgen kan hij niet, die man. En dan altijd die eeuwige fotos erbij : http://www.demorgen.be/dm/nl/996/Economie/article/detail/1386899/2012/01/29/Staking-brengt-ons-land-een-enorme-imagoschade-toe.dhtml.