Magnette

Wanneer ik de vele en verontwaardigde reacties lees op Magnette's commentaar op de Europese commissie (lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120112_026), dringt het tot mijn contrair hoofd en hart door dat hij toch minstens gedeeltelijk gelijk moet gehad hebben, want enkel de waarheid kwetst.

En wanneer ik lees dat de leider hem erg dom vindt weet ik wel zeker dat Magnette gelijk heeft wanneer hij zegt of suggereert dat Europa aan het verworden is tot een ultra liberale club.

De leider deed de uitspraken ten andere in een omgeving waar hij zich als een vis in het liberale water moet gevoeld hebben. Voor meer details zie : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120112_032.

Het is zonder meer duidelijk dat politiek België leeft onder de terreur van wat de Europese oversten en hun "ronds de cuir" van hun doen en laten zouden kunnen denken.

3 comments:

Johan said...

Tja, en meteen wordt Magnette een euroscepticus genoemd, terwijl hij een socialer en democratischer Europa voorstaat. Maar zijn uitspraken komen op het tactisch verkeerde moment, want hij heeft de perceptie tegen.

Pablo Carpintero said...

Lees ook : http://www.demorgen.be/dm/nl/3324/Financiele-crisis/article/detail/1379637/2012/01/16/Ook-De-Grauwe-hekelt-besparingsdrift-van-Europa.dhtml.

Pablo Carpintero said...

Of nog : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=313KPOAT&word=paul+de+grauwe.