Duitsers

"Toen een groep Duitse toeristen weigerde de rekening voor hun drankjes te betalen, brak een gigantische vechtpartij uit in een nachtclub in Chersonisos, het feeststadje op het Griekse eiland Kreta waar de beruchte realityreeks 'Oh Oh Cherso' zich ook afspeelde.


De Duitsers, die heel wat hadden gedronken, weigerden te betalen en verklaarden dat de Grieken bij hen in het krijt staan. Toen een groepje Griekse vrienden merkte dat er een incident was aan de bar, ontstond al gauw een knokpartij. De Duitsers moesten afdruipen met kneuzingen en blauwe ogen, maar hun rekening hadden ze nog altijd niet vereffend."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1449535/2012/06/06/Duitsers-weigeren-in-Cherso-barrekening-te-betalen-Jullie-staan-bij-ons-in-het-krijt.dhtml.

Typisch ! Niets hebben ze geleerd, onze Oosterburen, niets.  Zij hebben geen lange termijn geheugen en geen geweten. Zij hebben geen eergevoel en geen schaamte. Zij zijn de heersers over Europa en wij zullen het allen geweten hebben !

Overdrijf ik ? Misschien een ietsie pietsie,  maar si peu, si peu ...

Lees ten andere ook : http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1449869/2012/06/06/Merkel-dreigt-Griekenland-voor-Europees-Hof-van-Justitie-te-slepen.dhtml.

No comments: