Het oudste beroep

-- "Gent heeft de mooiste prostituees voor de beste prijs, zegt de burgemeester. Gent is de beste stad ter wereld om in een vitrine te werken, zegt een prostituee."

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120615_00186492.

-- "De burgemeester van Mechelen, Bart Somers (Open Vld), wil politie-inspecteurs inzetten als 'lokdames' tegen jongeren die vrouwen lastigvallen op straat. In zijn nieuw boek schrijft Somers dat hij overtreders een gemeentelijke administratieve sanctie wil opleggen."

Lees : Mechelen zet 'lokdames' in tegen jongeren die vrouwen lastigvallen .

-- En in Amsterdam komen er taaltoetsen voor dames van plezier.

Lees : Amsterdam toetst taalniveau prostituees .

Onze maatschappij staat op instuiken, maar onze "leiders" weten verdomd goed waar hun prioriteiten en die van hun klanten liggen.

Ik die oprecht dacht dat onze burgemeester te verstandig was om zulke enormiteiten te vertellen, behalve ... behalve indien de media zijn woorden nog maar eens totaal misvormd hebben.  En die prostituée die genoeg ervaring heeft om alle vitrines ter wereld te kunnen vergelijken en rangschikken, die moet toch ook geboren zijn in de tijd van Charlemagne. Of niet soms ?

En Bartje, die (waarschijnlijk) tot zijn  groot spijt niet meer genoeg heeft aan zijn voornaam, die gaat nu aan uitlokking doen ? Is dat niet verboden ?

Allons, allons, un peu de sérieux s'il vous plait.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

Naar het schijnt weet de burgemeester het enkel van zijn politiediensten die het aan Noord-Franse hoerenlopers gevraagd hebben.

Oef !