Gedetineerd

De woordvoerder van de radicale moslimvereniging Sharia4Belgium, Fouad Belkacem, wordt in de Antwerpse gevangenis behandeld zoals alle andere gedetineerden. Dat zegt Laurent Sempot, woordvoerder van het gevangeniswezen.


De ouders van Fouad hadden verklaard dat hun zoon "als een monster" wordt behandeld. Ze zeiden ook dat Belkacem vastgeketend werd aan zijn benen, en zonder eten en drinken zat. "Dat klopt niet", reageert Sempot. "Hij wordt behandeld zoals alle andere gedetineerden, volgens een normaal regime."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1451694/2012/06/10/Belkacem-wordt-behandeld-zoals-alle-gedetineerden.dhtml.

Indien dat stuk ongeluk anders en/of strenger zou behandeld worden dan andere gedetineerden zou dat een zware misrekening van het gevangeniswezen zijn. En indien ik moet kiezen tussen de versie van de gevangenis en die van de ouders dan kies ik zonder enige aarzeling de eerste. Maar ja, dat zal weeral niet politiek correct zijn zeker ?

1 comment:

Pablo Carpintero said...

Politiek correct België staat weer op zijn achterpoten, en in theorie is dat zelfs niet onterecht.

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/1451964/2012/06/11/Die-sharia-voor-Europa-wat-moeten-we-daarmee.dhtml.

Scheiding der machten en zo meer weet je wel.Maar de redenering zou veel overtuigender zijn indien justitie zelf correct zou werken.