Sinterklaas bis

"Nederland moet helemaal stoppen met het Sinterklaasfeest." Dat zegt professor Verene Shepherd, hoofd van de werkgroep van de Verenigde Naties die onderzoek doet naar Zwarte Piet. De werkgroep bezoekt binnenkort Nederland om zelf het Sinterklaasfeest mee te maken. Maar wat Shepherd betreft is het ook meteen de laatste keer dat het feest gevierd wordt, schrijft De Telegraaf.
 
Hoewel het onderzoek van de VN nog in volle gang is, heeft de van oorsprong Jamaicaanse Sheperd haar conclusie al klaar. "De werkgroep kan niet begrijpen waarom Nederlanders niet inzien dat dit een terugkeer naar de slavernij is en dat in de 21ste eeuw dit feest moet stoppen." Volgens Sheperd is het de taak van de Nederlandse premier Rutte om in te grijpen. "De premier heeft de macht om dit te veranderen en om zijn invloed uit te oefenen op de groep die deze gewoonte in leven houdt."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1727264/2013/10/22/VN-Nederland-moet-stoppen-met-Sinterklaasfeest.dhtml.

Gelukkig dat er nog mensen zijn die zich bezighouden met de echte diepmenselijke problemen in deze rotwereld.

Wie is hier het achterlijkst ?

3 comments:

Anonymous said...

Of zwaar gestoord ?

Pablo Carpintero said...

Het debat wordt ferm opgeklopt en neemt stilaan groteske vormen aan. Vele politiek correcte media staan al klaar om de broek op de enkels te laten zakken.

Zo iets zou toch onvoorstelbaar moeten zijn in de 21e eeuw ? De meest schandalige vormen van mensonterend handelen worden grif goed gepraat of met de mantel der liefde bedekt, maar een onnozel detail als zwarte piet, dat kan blijkbaar niet meer.

Ik word er bijna ongesteld van !

Pablo Carpintero said...

Lees : http://www.standaard.be/cnt/dmf20131024_00807130.

Incompetentie van de media ? Of verborgen agenda's ?