Blablabla

"De leiders van de G8 willen een "sterke" eurozone met inbegrip van Griekenland. Ze willen economische groei en vraag stimuleren, naast maatregelen om de met schulden overladen begrotingen gezond te maken. Dat staat in een verklaring van de vooraanstaande industrielanden. De G8 wordt gehouden in Camp David, het buitenverblijf van de Amerikaanse president. De lidstaten van de G8 zijn de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Canada, Japan en Rusland.


De leiders lieten echter ook duidelijk merken dat ze het nog niet eens zijn over de maatregelen die bij het streven horen. "De juiste maatregelen zijn niet voor ieder van ons hetzelfde", stond in de verklaring. "We zijn het eens over het belang van een sterke en samenhangende eurozone voor wereldwijde stabiliteit en herstel. We bevestigen ons belang bij een Griekenland dat deel uitmaakt van de eurozone, maar zijn verplichtingen in acht neemt", aldus de leiders."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/3324/Financiele-crisis/article/detail/1440927/2012/05/19/G8-leiders-zijn-het-niet-eens-over-maatregelen-voor-eurozone.dhtml.

Vergelijk : ik wil tweehonderd jaar oud worden maar ik ben niet bereid er ook maar iets voor te doen : hete lucht, slechte cinema, incompetentie, een dosis kwaadwilligheid en veel blabla.

Ik word er gewoon misselijk van.

No comments: