Kick them out !

'Wilde treinstaking is onaanvaardbaar'  voor een aantal Franstalige politici.

Genoeg gepraat en gelal, beste politici : het wordt stilaan tijd om de mesthoop van de spoorwegen eens grondig uit te ruimen !

Twee stappen :

-- ontsla de raden van bestuur en de directies - vervang hen zo mogelijk met competente personen ;
-- ontsla zonder pardon alle personeelsleden die deelnemen aan wilde stakingen.

Niet mogelijk ? Waar een wil is is een weg. Daarmee zal het probleem niet opgelost zijn, maar er zal wel een duidelijk signaal gegeven zijn. Het gijzelen van de reizigers, dat zo stilaan op terreur gaat lijken,  moet nu maar eens voorgoed ophouden.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

"Stakingsacties kunnen op steeds minder krediet rekenen bij de publieke opinie. Staken is terecht een recht. Maar net zoals alle rechten is dat niet absoluut. Door te pas en te onpas onaangekondigde acties te voeren, is het begrip in sneltempo aan het afkalven. Maar enkele cowboys hebben niet door dat ze het hele klimaat aan het vergiftigen en verzieken zijn. Tot ze op een dag zullen wakker worden en vaststellen dat men hen en de bonden die zich wel aan de spelregels houden een aantal elementaire rechten wil ontnemen. Meer nog, dat daar een meerderheid voor gevonden zal worden.

Op die manier groeien de actievoerders uit tot de grootste bondgenoten van hun tegenstanders. Nog even en de vraag is niet meer of er ooit aan het stakingsrecht geraakt zal worden. Wel hoe en wanneer."

Zie : http://www.zoomin.tv/site/index.cfm?cid=1.