Bokkestein

"De Nederlandse oud-eurocommissaris Frits Bolkestein ligt onder vuur vanwege een opmerkelijke uitspraak. Hij roept 'bewuste' joden op om Nederland te verlaten. 'Het antisemitisme onder Marokkaanse jongeren maakt het te gevaarlijk voor de joden om te blijven', vindt Bolkestein.

‘Bewuste joden moeten zich realiseren dat er voor hen geen toekomst is in Nederland’, zegt de Nederlandse VVD-politicus. ...

‘Met bewuste joden doel ik op joden die als zodanig herkenbaar zijn, zoals orthodoxe joden’, zegt Bolkestein. ‘Voor hen zie ik geen toekomst hier vanwege het antisemitisme onder vooral Marokkaanse Nederlanders, die in aantal blijven toenemen.’ "

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20101206_049.

Zover is het dus nu gekomen in het politiek correcte Nederland. Ik ben natuurlijk niet zo verstandig als de heer B. en heb niet zulke magistrale strategische inzichten, maar ik zie wel onmiddellijk een tweede mogelijke oplossing ! Maar die mag natuurlijk niet vernoemd worden. Gaan die nieuwe inwijkelingen in Nederland - waaraan in geen enkel geval geraakt mag worden - slagen in wat de verfoeilijke en verachterlijke nazis nooit gelukt is ? Hitler en consoorten moeten zich een stuip lachen in de diepste diepten der hel.

No comments: