Zelfverkozen keizer

De zelfverkozen keizer van de gerechtigheid in de wereld, "selfkicker par excellence" weet :

"De Amerikaanse president Barack Obama moet ontslag nemen mocht blijken dat hij zijn goedkeuring heeft gegeven aan het bespioneren door Amerikaanse diplomaten van VN-functionarissen. Dat zegt de stichter van de klokkenluiderssite WikiLeaks, Julian Assange, in een zondag gepubliceerd interview".

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20101206_055.

Die man blijft maar zijn meningen spuiten waar niemand echt om gevraagd heeft Waar haalt die zijn authoriteit en zijn geloofwaardigheid vandaan ?

Ik word ziek van dat soort hypocrieten en van de super-hypocrieten die de berichten overnemen en opblazen in media. Waren die echt zo oerdom, stom en onnozel dat die van niets wisten, of is dit nu gewoon een goede brok sensationalisme om het blazoen van de media wat op te poetsen ? Jullie doen gewoon het tegenovergestelde !

Maar ik herhaal het, nu die vent de zakkenwereld gaat "aanpakken" in plaats van de regeringen zou zijn rijk wel snel voorbij kunnen zijn. Dat ze die gebaarde fanatieke duivel in Afghanistan of omstreken nog niet te pakken kregen ? Groot verschil : die doet bepaalde fabrieken overtime draaien - excellent for business !

1 comment:

Anonymous said...

Als je zijn gezicht ziet weet je al genoeg.