Multiculturele samenleving

Kanselier Merkel zou gezegd hebben dat het multicultureel model in Duitsland totaal mislukt is.

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1170808/2010/10/17/Merkel-Multicultureel-model-in-Duitsland-is-mislukt.dhtml.

Ik vind het bijzonder moedig dat die dame in haar positie de waarheid onder ogen durft zien én verwoorden. Alhoewel ze ook wel voelt uit welke hoek de wind komt in Duitsland, en die blaast inderdaad in haat voordeel.

Mijn lezers weten dat ik niet houd van Duitsland en nog minder van Duitsers. Maar misschien gaat mevrouw Merkel hier nu inderdaad eens een gidsrol spelen : ook in ons land is het failliet van de multiculturele samenleving klaar en duidelijk voor ieder die zijn ogen open houdt en geen schrik heeft het politiek correcte eenheidsdenken - ons door bevlogen anarchisten, zogezegd "progressieve" wereldverbeteraars en media opgelegd - te doorbreken.

Iedereen is en blijft echt welkom, maar een minimale aanpassing aan onze levenswijze en aan onze cultuur is meer dan gewenst !

En dat niemand komt zeggen dat dit anti-islamitische praat is : de WASP's in Amerika hebben krak hetzelfde probleem met de katholieke Latino's. Er is een grens aan wat een werkende, solidaire samenleving kan verdragen.

Proficiat mevrouw Merkel !

4 comments:

ddt said...

Hallo Pablo. Ik weet dat je dit niet graag zal lezen, maar misschien is religie toch echt een splijtsteen in iedere samenleving ?

Anonymous said...

Heeft de dame een verkiezing in het verschiet ?

piet azijn said...

Ook onze eigen mensen leven naast mekaar heen.

Pablo Carpintero said...

Alhoewel Amerika nu niet echt een solidaire samenleving is ...