Buitenaardse wezens

"Er is geen bewijs voor het bestaan van buitenaardse wezens. Ook is er geen bewijs dat buitenaardse wezens contact hebben gezocht met het menselijke ras. En er is geen reden om aan te nemen dat de Amerikaanse overheid, of iemand anders, bewijs voor buitenaards leven achter gehouden heeft", aldus Phil Larson, die in het Witte Huis over het heelalbeleid gaat.

Lees : http://www.knack.be/nieuws/ondertussen/witte-huis-ontkent-buitenaards-leven-op-aarde/article-4000003048996.htm.
 
Natuurlijk bestaan er duizenden, zoniet miljoenen buitenaardse beschavingen in en buiten de cosmos. Natuurlijk hebben sommigen al eeuwen lang de aarde verkend - sporen daarvan zijn in elke wereldgodsdienst te vinden. Natuurlijk beinvloeden zij ons aardse leven.
 
Op dit ogenblik zijn buitenaardse machten de wereld aan het overnemen : ze liggen aan de basis van de huidige systeemcrisis. Zij zullen ervoor zorgen dat onze beschaving totaal in mekaar stuikt, en daarna zullen zij, nadat zij ons hebben uitgeroeid, onze aarde openlijk overnemen.
 
Of ik ernstig ben ? Voor jullie is dat een vraag, voor mij een weet.
 
Peace !

3 comments:

Anonymous said...

Heelalbeleid ? Kromme vertaling of hemelhoge pretentie ?

Johan said...

Die buitenaardse machten die de wereld aan het overnemen zijn, zijn dat soms de ratingbureau's en hun legertje banksters?

Pablo Carpintero said...

Vergeet sommige Silvio's en aanverwanten niet ... Totaal wereldvreemd en uiterst gevaarlijk.