Verknipt

De onderhandelingen over de begroting zitten weer muurvast. Wie had nog iets anders verwacht ?

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20111121_002.

Het lijkt er steeds sterker op dat onze Bergense staatsman het echt niet kan. En dat de zoon van een van de laatste belgicisten er alles aan doet om zich zo onverzoenlijk mogelijk op te stellen. In de vege hoop zijn wegsmeltende en imploderende partij alsnog te redden is hij blijkbaar bereid het land op te offeren op het altaat van zijn verknipte ideologie.

Paniek alom ... anders kan ik me zo'n ubuesque situatie niet voorstellen. Of zijn de hersenen van de onderhandelaars zodanig overbelast geraakt dat ze kortgesloten zijn ? Het is zelfs geen processie van Echternach meer : het is nu een stap vooruit en twee achteruit.

Arm België !

4 comments:

Pablo Carpintero said...

"En toch verdienen Di Rupo en co. geen enkel mededogen. De manier waarop ze onderhandelen is ronduit amateuristisch en totaal niet meer van deze tijd. De manifeste onwil om verantwoordelijkheden op te nemen is wraakroepend, en dat geldt net zo goed voor diegenen die nu mee aan tafel zitten als voor zij die zich warm lopen voor oppositie. Het negeren van de rampzalige Europese situatie is veel meer dan slecht rentmeesterschap, het is blind de afgrond in rijden."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/2462/Standpunt/article/detail/1350920/2011/11/21/Leiders.dhtml.

Anonymous said...

Rampzalige, onverantwoorde mierenneukers !

Anonymous said...

Ze hebben geen nagelvijltje maar een botte hakbijl nodig en ze kunnen beginnen met ...

Pablo Carpintero said...

Pure hara-kiri. Maar spijtig genoeg zullen het niet die leerling-tovenaars maar wel de gewone burger zijn die bloedt ...