Op zijn site roept Morgan alle katteneigenaars in Nieuw-Zeeland op hun huisdier niet meer buiten te laten. Hij wil de Nieuw-Zeelanders ook aansporen geen katten meer in huis te nemen."
 
Zo zie je maar welke onnozelheden economen  en zelfs andere - echte - wetenschappers kunnen vertellen. En misschien is die man wel familie van de Japanse minister die ons ouderlingen wil liquideren.
 
Maar waarom blijven we "kurieren am Symptom" ? Een documentaire "toonde" onlangs dat de wereld zich op enkele honderden jaren kan herstellen van de misdaden die wij mensen de wereld hebben aangedaan.
 
Dus zeg ik : weg met de ecologische voetafdruk van die verdoemde mensheid ! Wie heeft ons het recht gegeven de wereld te ruïneren ? Red de wereld, roei de mensheid uit !! Dan is het probleem direct opgelost !
 
Hoe achterlijk kan de mens toch eigenlijk worden ? Ik vraag me af of er echt geen superras aan het groeien is waarin de hersenen vervangen zijn door hete lucht.
 
Maar ik heb een troost : indien er een schepper of een opperwezen bestaat is hij zijn schepselen waarschijnlijk zodanig moe aan het worden dat hij zelf de spons over het bord zal gaan halen.
 
Armageddon !