Wereldvreemd

Wereldvreemd zijn ze daar in Laken in ieder geval ; dat sommigen de taal van de meerderheid van de bevolking na 50 jaar nog altijd niet correct en zonder accent kunnen spreken is een duidelijke aanwijzing. Kijk maar eens naar wat die Argentijnse in Holland op een paar jaar gepresteerd heeft.

Ik vind ook dat ze daar in Laken en omstreken véél te véél betaald worden (pardon, een veel te grote dotatie krijgen) en dat er geen enkele geldige reden is om de zoveelste in de rangschikking van de troonsopvolging nog een royaal soortement leefloon uit te betalen.

Maar een stokoude dame over "la place publique" sleuren omdat ze geprobeerd heeft om haar erfenis zo goed mogelijk te regelen en haar verwijten de regels (die niet eens bestaan) niet na te leven, dat gaat mijn begrip ver te boven.

Dat die regels (die wel noodzakelijk zijn) niet bestaan is niet haar schuld maar de schuld van de politiekers die te laf zijn om het probleem aan te pakken omdat ze bang zijn uit de gratie te vallen in Laken.

En dat de bewoners van Laken en omstreken zelf niet aandringen op een kristalklare regeling bewijst weer eens te meer hoe wereldvreemd ze daar zijn.

No comments: