Nieuw

De Standaard levert ons sedert maandag een vernieuwde krant. Gelukkig dat ze ons verwittigd hebben want zelf had ik er niet echt veel van gemerkt ...

Op het eerste blad staat  een niet al te opvallend "Nieuw - Hart & Hoofd" en wordt de vraag gesteld "Zijn Astrid Bryan-fans zielig ?" en in de krant wordt anderhalve bladzijde besteed aan haar verjaardagsparty.

Twee opmerkingen :

-- Astrid-Bryan fans zijn zielig én pathetisch. Dat soort mensen zal ervoor blijven zorgen dat de consumptiemaatschappij ons om het even welke larie in de keel kan blijven proppen, want tijd en interesse voor echte problemen blijft er niet over.

-- Als vernieuwing voor een kwaliteitskrant kan dat tellen ! Dat Marc Reynebeau voor dat half moraliserend artikel tekent maakt het alleen maar erger.
**

En in De Standaard van dinsdag worden we getracteerd op zeven bladzijden over te troonsafstand van de Nederlandse koningin. Nu wil ik hare majesteit op geen enkel punt vergelijken met het "vederlichte" onderwerp van vorige commentaar, maar toch, trop c'est teveel.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

En op dinsdag krijgen we nog meer wereldschokkend nieuws over een chocoladesmokkelaarster genaamd A. B.: http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130129_00449941.
DS wordt een boulevardblad ...