Ontslagen

"De werknemer van Ford die een werkwillige collega woensdag op een vuistslag in het aangezicht trakteerde, is op staande voet ontslagen. De meningen hierover bij de vakbonden zijn verdeeld.

In het tumult bij de wisseling van de posten woensdagmiddag kreeg een werkwillige Ford-werknemer een slag in het gezicht van een gemaskerde collega, dit onder het oog van de pers. De foto van de vuistslag sierde de voorpagina van Het Belang van Limburg. De directie van Ford heeft vandaag de identiteit van de dader achterhaald en hem op staande voet ontslagen om dringende redenen."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/996/Economie/article/detail/1560690/2013/01/10/Ford-werknemer-die-collega-vuistslag-gaf-op-staande-voet-ontslagen.dhtml.

Dat de man buitengegooid wordt is terecht, hoewel een juridische procedure meer aangewezen lijkt dan een ontslag door een directie die zelf boter op het hoofd heeft.

Ik zit zo te denken : een man geeft een collega een klap in het aangezicht en vliegt de straat op. De groep Ford geeft duizenden werknemers tegelijk een figuurlijke zware dreun in het aangezicht en wordt nog steeds met alle égards behandeld.

Brr.

No comments: