Gratis

"De nieuwssites van de openbare omroep moeten gratis blijven, ook nu het pas opgerichte Media Innovatie Centrum (MIX) op zoek gaat naar een gemeenschappelijk online betaalplatform voor de Vlaamse media. Dat liet mediaminister Ingrid Lieten (sp.a) aan het Vlaams Parlement weten. Dat betekent echter niet dat de VRT geen betrokken partij kan zijn bij de uitbouw van zo'n betaalplatform."

Lees : http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=550086850153535260.

Dat zou er nog aan mankeren, dat we niet alleen het instituut overeind houden met ons belastinggeld en dat we dan nog eens zouden moeten betalen om naar hun "nieuws"-programmas te kijken en te luisteren.

Zoals sommigen weten kijk en luister ik nu al nooit naar die programmas, ook niet naar die van de concurrentie. De politiek correcte wol die om alles gewikkeld wordt, het dikwijls bekakte taalgebruik, de uitvoerige belangstelling voor totaal oninteressante BV's en andere gebakken lucht, hebben mij al lang van die programmas weg gejaagd.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

Zoals jullie waarschijnlijk weten bestaat het fenomeen van de BV's en BN's niet in franstalig België. Er zijn dus geen WC's.

En eigenlijk zouden WC's (maar dan in de aloude betekenis) een goede plaats zijn om het merendeel van onze BV's door te spoelen.

Hihi.