Vergeving

'De samenleving moet mild zijn en vergiffenis schenken. Ook aan Roger Vangheluwe.' De uitspraak van Mieke Van Hecke, hoofd van het katholiek onderwijs ... , tijdens een toespraak bij de 100ste verjaardag van een school in de Kempen, deed afgelopen weekend de zaal opschrikken. 'Ik neem er geen half woord van terug', zegt Van Hecke.

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1407815/2012/03/13/Er-is-nood-aan-vergiffenis-ook-voor-Roger-Vangheluwe.dhtml.

Niemand had ook maar de minste behoefte aan de inzichten van deze dame terzake. Persoonlijk vind ik die uitspraak totaal ongepast en overbodig. Onze maatschappij moet inderdaad milder worden, maar om daar die arrogante valse profeet uit Brugge bij te slepen, die zelf nog geen enkel teken van berouw of spijt getoond heeft en die nooit gestraft werd, dat vind ik echt een brug te ver.

Schoenmaakster blijf bij je leest : de toestand van de leest en van de geproduceerde "schoenen" is ten andere  erg genoeg om je met niets anders bezig te houden.

Of moest die dame een proefballonnetje oplaten ?

Lees ook : http://www.demorgen.be/dm/nl/2462/Standpunt/article/detail/1407790/2012/03/13/Roger-Vangheluwe.dhtml.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

De commentaren van de lezers van De Standaard zijn er ook niet naast ...

Lees : http://www.standaard.be/meningen/forum/index.aspx?pagename=detail&forumid=3658790.