VRT

"De openbare omroep wil zijn werknemers belonen voor hun inspanningen om te bezuinigen. Alles samen zou het de VRT maximaal 1,7 miljoen euro kosten ...
Verschillende bronnen bevestigen dat de VRT zijn werknemers een "variabele verloning" wil toekennen. Het voorstel werd vorige week maandag besproken op de raad van bestuur. Het remuneratiecomité stelde daar voor om alle VRT-werknemers een eenmalig cadeautje te geven van 1 procent van hun brutojaarloon van 2011. Op management- en directieniveau zou dat kunnen oplopen tot 6 procent. Alles samen zou het de VRT "maximaal" 1,7 miljoen euro kosten."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/2909/tv/article/detail/1412367/2012/03/22/VRT-overweegt-extraatje-voor-personeel.dhtml.

Een proefballonnetje gevuld met stinkend gas. En wie zal die 1.7 miljoen betalen ? Niet de VRT, maar de belastingbetaler, die dat kramiekelig instituut nu al decennia lang recht houdt.

Zouden ze niet beter wachten met geschenkjes en euros uit te delen tot het bedrijf geen verlies meer maakt ? En waarom moeten de "managers" weeral meer krijgen ? Wat kunnen die dames en heren doen zonder hun voetvolk ?

No comments: